Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Page 1 of 212»
Archive - read only
Forum » Ostalo » Korpa » Ljubavno-sexualni profil
Ljubavno-sexualni profil


4529
poruka na forumu
945 4023post # 1 | 13.12.2011 , 9:44 PM

Ovan

ZENA
Vrlo je temperamentna, eroticna i impulsivna. Privlace je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentise na razlicite nacine, ima potrebu za dominacijom.

MUSKARAC
Vrlo izdrzljiv i potentan -- sirokog seksualnog apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da "ljubavni vatromet" moze biti ucestao ali i "munjevit" -- kratkotrajan.

Ljubavni stil
Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tacno znate sta zelite i sta Vam pricinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i sta Vas dovodi do uzbudjenja; skloni ste i preterivanju. Za Vas su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbudjuje Vas aktivna predigra i uzivate u svakom delicu svog i partnerovog tela.

Polozaj
To mora biti neka poza koja Vas stavlja u dominantan polozaj: partner je na ledjima, a Vi ste ga opkoracili i spustili se na kolena; polozaj u kome mozete da kontrolisete pokrete i ritam.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, usi i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: dodiri, akcija, strast, neciji provokativni ili erotski -- slobodan izgled.

Bik

ZENA
Vrlo je strastvena i romanticna, a da bi ostvarila ljubavno-seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobodjena svih predrasuda. Uziva u obilju dobrih uslova, strasti i "vrelih emocija" koje se izrazavaju na direktan nacin.

MUSKARAC
On je dobar i potenatan ljubavnik, ume da bude vrlo privlacan i uzbudljiv. Deluje seksi i romanticno, a svoju partnerku obasipa razlicitim neznostima. Medjutim, sklon je odredjenoj vrsti seksualnih preterivanja -- neumerenosti.

Ljubavni stil
Izuzetno ste vesti u ljubavnom i seksualnom zavodjenju, sjajno pronalazite nacin da partnerove ruke i usne uvek postavite na "pravo mesto", tj. stil: "stavi pravu stvar na pravo mesto". Uzivate u duzoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepustate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci Vas narocito uzbudjuju.

Polozaj
Vi ste u nekoj pozi na ledjima (zene), a partner Vas je opkoracio, dok za muskarce vazi obrnuta poza (partnerka je na ledjima). Preferirate pozu klecanja, mada su kod Vas dozvoljene sve poze koje Vam pricinjavaju maksimalan uzitak.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: dodiri, neciji provokativni ili erotski izgled, "zabranjeno voce".

Blizanci

ZENA
Neumorno traga za "svojim kosmickim blizancem" tj. za srodnom dusom koja treba da joj pruzi intelektualno, seksualno i saznajno potkrepljenje. Pri tome je vrlo sarmantna, duhovita, zabavna, radoznala i "nestasna".

MUSKARAC
Vrlo leprsav, aktivan, radoznao i na prvi pogled "neuhvatljiv". Ima raznovrsne seksualne i erotske fantazije, a nekima od njih deluje zbunjujuce na svoju partnerku -- ostvarice onoliko koliko mu partnerka bude dozvolila.

Ljubavni stil
Obozava ljubavno-seksualnu avanturu ili da se tako oseca prilikom cina vodjenja ljubavi. Uzbudjuju Vas glas, pojava, usne -- svaki detalj koji u Vasoj glavi uzburkava misli i stvara novu seksualnu fantaziju. Imate potrebu da: cujete, vidite, pomirisite, liznete, okusite, probate sve sto spada u seksualna zadovoljstva.

Polozaj
Neka od poza da lezite na strani ili na boku, licem uz lice, kao i uz veliku aktivnost nogu i ruku uz raznovrsne "akrobatske poze".

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito deo od malog prsta na ruci do lakta.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: prica, boja glasa, pokreti i razliciti detalji.

Rak

ZENA
To je romanticna ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osecanjima, povremeno cudljiva, ali emotivno umilna i nezna. Prepusta se ljubavno-seksualnom vihoru tek kada oseti da je mazena, pazena i voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate seksualne fantazije i snove.

MUSKARAC
Ume da Vas zavede svojim cestim izrazima emocija, beskrajnim neznostima i vrlo je romantican. Sklon je mastanju i ume da emotivno udovolji i seksualno zadovolji svoju partnerku na razlicite nacine.

Ljubavni stil
Obozava obilje neznosti i dugu mastovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Ljubavno-seksualni vrhunac je za njih "cin predaje", potrebno je da osete potpuno poverenje koje ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor ociju, nezni i dugi poljupci, mazenje i dodiri su njihove "slabosti". Svaki deo tela je njihova senzitivna tacka ali samo pod "udarom jakih emocija", jer samo osecanja vode ka strastima.

Polozaj
Vas partner je u sedecem polozaju, siroko razmaknutih nogu a Vi se nalazite u njegovom krilu (za zene, a za muskarce obrnuti polozaj), licem prema licu, uz nezne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim polozaj na ledjima i na strani (boku) koji Vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze neznosti.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: neznosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci.

Lav

ZENA
Ona je romanticna heroina, energicna i vrlo temperamentna -- po potrebi ume da bude i vrlo nezna. Vrela krv struji njenim venama, ali u "odredjenoj pozi" ume da ostavi i suprotan efekat. Kada se razbuktaju njene strasti prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodusna ljubavnica.

MUSKARAC
On je uvek "maco tip" ili "Vitez Lavljeg srca" -- ljubav je njegova velika strast! Zeli u svemu da bude najbolji -- to je njegova preokupacija. Pri tome je vrlo ponosan, strastven, romantican i velikodusan ljubavnik. Svoju partnerku sarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira ali takodje dobro brine i stiti svoju ljubavnicu.

Ljubavni stil
Na direktan nacin i strastveno izrazavaju svoja osecanja, uzbudjuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili ponasanje. "Seksualni apetit" im je vrlo naglasen, prilicno su izdrzljivi i zahtevni. U ljubavno-seksualnom cinu naizmenicno se smenjuju energicnost i obilje neznosti. Veoma su potentni i lako je "zapaliti" njihove strasti, pri cemu tacno razdvajuju emocije od seksualnih poriva.

Polozaj
Onaj u kome sedite naspram svog partnera, sto Vam zatim dozvoljava razlicite varijacije sedecih poza. Narocito Vas uzbudjuju razlicite poze u kojima mozete da ostvarite "seksualnu dominaciju" nad partnerom.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito kicma, bedra i prepone.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: "vatreni pogledi", iskre koje proizilaze iz necije boje glasa ili pokreta, kao i strastveni poljupci.

Devica

ZENA
Na prvi pogled je vrlo stroga, dobro opskrbljena svim mogucim manirima ponasanja. Naravno, iza te dobro uvezbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobodjenih "teskih stega", stize se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

MUSKARAC
Deluje rezervisano i "ugladjeno", naravno sve u pokusaju da dobro kontrolise svoja osecanja i strasti. Ipak, moguce ga je izbaciti iz te "ustirkane poze", ukoliko partnerka pokazuje iskrena osecanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma vazna, ali ni on nije imun na "napade vrelih strasti".

Ljubavni stil
Vrlo su zahtevni -- svaki detalj je vazan! Obozava osecaj bliskosti i poverenja, narocito ima potrebu da se nalazi na, odnosno da ostvari istu talasnu duzinu sa svojim partnerom. Stil i tehnika vodjenja ljubavi su jako vazni, ali uz obaveznu "umerenost u svemu" -- znaci, bez preterivanja.

Polozaj
Polozaj u kome sedite partneru u krilu (za zene, a za muskarce obrnuto), dodiri ruku su jako vazni narocito po vratu i grudima. Neki od lezecih polozaja licem uz lice, kao i mogucnost da tacno vidite partnerove izraze lice.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito stomak i deo od pupka na nize.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: necija boja glasa, gestikulacija ili mimika, celokupni izgled i pokreti.

Vaga

ZENA
Ona je sarmantna i ocaravajuca glumica, po potrebi neodoljiva i "cedna". Uziva u igri zavodjenja i dobro poznaje razlicite "ljubavne carolije" za osvajanje partnera. Ima rafinirani ukus i "lako" se predaje ljubavnim izazovima i strastima. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i ocekuje "poseban tretman".

MUSKARAC
On je veliki romantik, neodoljivo ga privlace i uzbudjuju sve primarne zenske cari. Svojoj partnerki ume da priredi carobne i nezaboravne trenutke u skoro savrsenoj kombinaciji neznosti, ljubavnog zanosa i seksualnog uzitka. Vrlo je sarmantan i vesto koristi sve svoje prednosti prilikom ljubavnog udvaranja.

Ljubavni stil
Preferira otmene stilove a odnos sa partnerom vodi direktno ka "ljubavnom vatrometu", pri cemu ume dobro da kanalise svoju strast. Tezi potpunoj harmoniji duha i tela, emocija i strasti ili potpunom jedinstvu u odnosu sa svojim ljubavnim partnerom.

Polozaj
Jedan od polozaja u kome ste Vi na ledjima, a Vas partner kleci (za zene, a za muskarce obrnuto). Narocito je vazna upotreba ekstremiteta i aktivni pokreti.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito predeo duz kicme, bedra, grudi i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: neciji izgled -- utisak, razliciti izlivi neznosti, topli pogledi, pokreti i strastveni poljupci.

Skorpion

ZENA
Ona je kraljica transformacija od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajacice, do nezne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, sto je cini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno-seksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum.

MUSKARAC
On je vrlo strastven, a ljubavno osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i ucinice skoro sve da Vas u potpunosti zadovolji ili u potpuno "sludi" svojim strastima. Cak i njegova tajanstvenost ili cudljivost ume da deluje hipnoticki, jer lukavo i vesto koristi sve ljubavne carolije. Pravi je mastor ljubavnog osvajanja, a svojoj partnerki pruza veliko zadovoljstvo tokom seksualnog cina; vrlo je potentan.

Ljubavni stil
Obozava razlicite izazove koji podizu nivo stasti i adrenalina. Potpuno se predaje ljubavnom vrhuncu tek kada oseti da je u potpunosti osvojio, opcinio ili zadovoljio partnera. Poseduje izuzetnu strast koju vesto kanalise do zajednicke kulminacije. Sjajni su ljubavnici, ali i vrlo komplikovani..

Polozaj
Pretezno polozaj na ledjima, a Vas partner je u nekoj od poza iznad Vas (vazi za zene, dok je za muskarce obrnuto). Medjutim, preferira i odredjenu dozu egzibicionizma, tako da su skoro sve poze moguce, jer uzbudjenje, strast i inspiracija biraju odgovarajucu pozu.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito unutrasnji deo butina, prepone, grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: provokacija razlicitih vidova, neciji izazovni izgled, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strasni poljupci.

Strelac

ZENA
Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tacno zna sta zeli od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponasanju se nazire potreba za avanturistickim dozivljajima, dominacijom, uzbudjenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan nacin (cesto joj nedostaje osecaj mere) izrazava osvoja osecanja.

MUSKARAC
On je vrlo energican, u delicu sekunde snalazljiv i vest prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan sarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno -- sve ono sto partnerku razoruzava pred njegovim osvajackim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izrazava osecanja, seksualne zelje ili aspiracije. Za njega ne postoji: "ne" ili "ne mogu" -- on sve moze ako je ponesen osecanjima ili strastima.

Ljubavni stil
Obozavaju slobodu u svakom pogledu -- nesputanost. Njihov stil je originalan i direktan, u potpunosti se prepustaju ljubavno-seksualnom vihoru. Ponekad deluju "neukrotivo ili divlje", sto dovodi do dodatnog zajednickog uzbudjenja. Uz napomenu, da ih klasicnost najmanje privlaci.

Polozaj
Neki od stojecih polozaja licem okrenutim prema partneru ili ledjima ka partneru. Posebno preferiraju odredjenu dozu neobicnosti ili originalnosti u ljubavnom cinu, kao i egzibicionizma.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito prepone, unutrasnji deo butima, bokovi, donji deo ledja i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: razliciti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, neciji stil i ponasanje ili pokreti, boja glasa i strasni poljupci.

Jarac

ZENA
Ima vrlo visoke kriterijume koje postavlja svom partneru, pri cemu i neprekidno povecava listu zahteva. Pri izrazavanju osecanja deluje principijalno, odmereno i "strogo" -- za sve postoje utvrdjena pravila. Medjutim, ume da bude i vrlo emotivna ili ranjiva, a tek nakon sto oseti maksimalnu sigurnost i poverenje izrazava svoja osecanja i strasti.

MUSKARAC
On je pouzdan, izdrzljiv i beskrajno uporan u svojim namerama. Potiskuje svoja osecanja, ali uvek gubi kontrolu kada pred sobom ima uzbudljivu partnerku koja u svom izrazavanju umereno dozira emocije, strasti i prakticne sposobnosti. U ljubavno-seksualnom odnosu maksimalno je predan, vrlo zahtevan i uspostavlja "stroge kriterijume".

Ljubavni stil
Po svome stilu su vrlo konzervativni, preferiraju sve sto potkrepljuje osecaj intimnosti, sigurnosti, poverenja. Uvek na strpljiv i siguran nacin, oprobanim receptom dolazi do onoga sto zeli u ljubavno-seksualnom odnosu.

Polozaj
Nalazite se u nekome od klececih polozaja, a Vas partner ima aktivnu ulogu (za zene, a za muskarce obrnuto). Posebno preferirate klasicne poze, kao sto je polozaj na ledjima ili sa strane.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito unutrasnja strana kolena, stopala, grudi i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: razliciti izlivi neznosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i necije ponasanje.

Vodolija

ZENA
To je nesvakidasnja ili ocaravajuca ljubavnica kod koje su dobro izmesana razlicita osecanja, snaga intelekta, seksualni nagon i poriv za prijateljstvom. Ume da bude prava zavodnica koja mami svojom pojavom, sarmom i originalnim -- nesputanim ponasanjem. Ponekad nije ni svesna svoje eroticnosti, a ponekad je svaki detalj ili pokret tela u sluzbi njenog ljubavnog osvajanja.

MUSKARAC
On je fascinatan kao pojava, ostavlja utisak svojim ponasanjem i pri tome je iznenadjujuce inventivan ljubavnik. Ume da Vas opcini svojim neobicnim idejama, kreativnim izrazavanjem, emotivnom sirinom i bogatim ljubavno-seksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodusnom; ukoliko mu je stalo ume da je ucnini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu.

Ljubavni stil
Obozava intelektualnu stimulaciju! Za njih seks predstavlja izuzetan spoj vrlo neobicnog intelekutalnog, emotivnog i erotskog iskustva. S tim, sto je ta "neobicnost" vrlo rastegljiv pojam -- preferiraju originalnost, nesputanost i odredjenu dozu (manju ili vecu, sto zavisi od tacke stimulacije, inspiracije ili uzbudjenja) egzibicionizma.

Polozaj
Neki od stojecih polozaja, licem uz lice ili ledjima okrenutim prema partneru. Poze koje Vam dozvoljavaju maksimalnu aktivnost, eksperimentisanje, akrobacije ili neuobicajenosti -- sve zavisi od strastvenog zanosa i inspiracije.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito clanci, unutrasnji deo butina, prepone, stopala, grudi i bradavice.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: razliciti izazovi, neciji provokativni izgled ili ponasanje, gestikulacija, boja glasa i pokreti.

Ribe

ZENA
Ona je romanticna heroina koja predstavlja sintezu maste i stvarnosti, osecanja i strasti, jave i fantazije. Ljubav je njena duhovna hrana i u potpunosti se prepusta svojim osecanjima, partneru i ljubavnom vihoru. Njena masta prevazilazi standardne okvire, a u kombinaciji sa ljubavnim impulsima i erotskim podsticajima to vodi ka ostvarenoj fantaziji ili ka fatalnosti. Veoma je predana i "lako pada" na izraze sentimentalnosti, neznosti ili ljubavno zavodjenje.

MUSKARAC
On je izuzetno emotivan i poseduje neodoljivi sarm -- pravi "Romeo". Njegova mastovitost i beskrajni izrazi neznosti ce Vas vinuti u nebeske visine, ume emotivno da opcini i usreci svoju partnerku. Emocije i strasti uvek su neraskidivo isprepletene, lako se prepusta razlicitim uzicima a najlepse ili najvece uzbudjenje oseca u ljubavno-seksualnom odnosu. Vrlo su plemeniti, popustljivi i pazljivi ljubavnici.

Ljubavni stil
Obozava da deluje stimulatino na svaki delic tela. Emotivni zanos koji osecate oslobadja Vasa osecanja, mastu i erotske fantazije. Vrhunac u ljubavno-seksualnom odnosu za Vas prestavlja "iskorak u drugu vremensku dimenziju". Obilje neznosti, poljupci i dodiri na Vas deluju vrlo stimulativno.

Polozaj
Jedan od uobicajenih i omiljenih polozaja je da lezite na boku, a partner je iza Vas, pri tome na sebi osecate njegov dodir, glas, dah i svaku drugu mogucu stimulaciju (za zene, a za muskarce obrnuto). Uvek moraju da postoje beskrajni izrazi neznosti, poljupci i dodiri.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito stopala, tabani, listovi, clanci, gleznjevi, zatim grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: najrazlicitiji izrazi neznosti, topli pogledi, boja glasa, necija pojava i pokreti, kao i strastveni poljupci.

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)


15404
poruka na forumu
2409 REP OFFpost # 2 | 13.12.2011 , 9:53 PM

Mnogo bre pogadjaju ovi astrolozi...
Jel to izgleda ne moz da omane? :o

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

4529
poruka na forumu
945 4023post # 3 | 13.12.2011 , 9:55 PM

Skorpion

ZENA
Ona je kraljica transformacija od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajacice, do nezne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, sto je cini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno-seksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum. :D

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)


363
poruka na forumu
29 337post # 4 | 13.12.2011 , 10:06 PM

Istina... Ja sam ovan :D hvala ti za ovo Srcemoje ;)


Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...


1830
poruka na forumu
280 1781post # 5 | 13.12.2011 , 10:08 PMjeli prorocice jer treba zakazivanje kod tebe ili moze preko veze sta :p :p :p4529
poruka na forumu
945 4023post # 6 | 13.12.2011 , 10:11 PM

:D Impi bre evo sta ti pise :p msl sve samo istina :D

MUSKARAC
Deluje rezervisano i "ugladjeno", naravno sve u pokusaju da dobro kontrolise svoja osecanja i strasti. Ipak, moguce ga je izbaciti iz te "ustirkane poze", ukoliko partnerka pokazuje iskrena osecanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma vazna, ali ni on nije imun na "napade vrelih strasti".

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)


1830
poruka na forumu
280 1781post # 7 | 13.12.2011 , 10:22 PM

Quote (Srcemoje)
ali ni on nije imun na "napade vrelih strasti".

napadni me da ti pokazem sta je slatko kakav limun xixixixixi izazov je tooo :D4529
poruka na forumu
945 4023post # 8 | 13.12.2011 , 10:27 PM

:D :D ne pali vatru impi angry2 :D

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)
velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949post # 9 | 14.12.2011 , 7:57 PM

jupii,jos nesto zanimljivo iz domena tipa vodolija sam,sta cu kad sam takakv sam

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala

10395
poruka na forumu
4890 18209post # 10 | 15.12.2011 , 9:23 PM

Ima nas ovde dosta vodolija, a igrice
Ima malo istine ali ovo za polozaj i erogene zone astrolozi pogresili kod mene :p
790
poruka na forumu
58 477post # 11 | 15.12.2011 , 9:26 PM

Quote (Srcemoje)
On je fascinatan kao pojava, ostavlja utisak svojim ponasanjem i pri tome je iznenadjujuce inventivan ljubavnik. Ume da Vas opcini svojim neobicnim idejama, kreativnim izrazavanjem, emotivnom sirinom i bogatim ljubavno-seksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodusnom; ukoliko mu je stalo ume da je ucnini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu.

Ljubavni stil
Obozava intelektualnu stimulaciju! Za njih seks predstavlja izuzetan spoj vrlo neobicnog intelekutalnog, emotivnog i erotskog iskustva. S tim, sto je ta "neobicnost" vrlo rastegljiv pojam -- preferiraju originalnost, nesputanost i odredjenu dozu (manju ili vecu, sto zavisi od tacke stimulacije, inspiracije ili uzbudjenja) egzibicionizma.

Polozaj
Neki od stojecih polozaja, licem uz lice ili ledjima okrenutim prema partneru. Poze koje Vam dozvoljavaju maksimalnu aktivnost, eksperimentisanje, akrobacije ili neuobicajenosti -- sve zavisi od strastvenog zanosa i inspiracije.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito clanci, unutrasnji deo butina, prepone, stopala, grudi i bradavice.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: razliciti izazovi, neciji provokativni izgled ili ponasanje, gestikulacija, boja glasa i pokreti.


Amin :D :D :D hahahahahaha :) sve je kako kazu :D

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.


78
poruka na forumu
52 398post # 12 | 16.12.2011 , 12:57 PM

ZENA
Ona je kraljica transformacija od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajacice, do nezne ljubavnice. Ume da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, sto je cini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno-seksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Ume da razdvoji ljubav i strasti, ali uvek bira maksimum.

A JOJ yes ISTINA PRAVA njam

Lepa sam zgodna i djavolski neophodna :D

275
poruka na forumu
86 399post # 13 | 16.12.2011 , 4:00 PM

Quote (Srcemoje)
Ovan

ZENA
Vrlo je temperamentna, eroticna i impulsivna. Privlace je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentise na razlicite nacine, ima potrebu za dominacijom.

Quote (Srcemoje)
Ljubavni stil
Uvek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tacno znate sta zelite i sta Vam pricinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i sta Vas dovodi do uzbudjenja; skloni ste i preterivanju. Za Vas su ljubav i seks dve odvojene kategorije. Vrlo ste zahtevni, uzbudjuje Vas aktivna predigra i uzivate u svakom delicu svog i partnerovog tela.

Polozaj
To mora biti neka poza koja Vas stavlja u dominantan polozaj: partner je na ledjima, a Vi ste ga opkoracili i spustili se na kolena; polozaj u kome mozete da kontrolisete pokrete i ritam.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, usi i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: dodiri, akcija, strast, neciji provokativni ili erotski -- slobodan izgled.


<_< :D ;) yes

I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFFpost # 14 | 17.12.2011 , 5:59 AMVerujemo u horoskop yahoo

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

2461
poruka na forumu
299 2356post # 15 | 24.02.2012 , 0:50 AM

Škorpion sam inače i sve bgm tačno. :D
352
poruka na forumu
57 512post # 16 | 24.02.2012 , 1:26 AM

Aaaaaaaa...vrhhh!!!!!!Previse pogodjeno!!!!

If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.

105
poruka na forumu
641 1525post # 17 | 24.02.2012 , 2:38 AM

Opet da kazem; Skorpije su sinonim za sex

...when the rainy days are gone
and the balance returns...


4
poruka na forumu
0 0post # 18 | 24.02.2012 , 2:55 AM

Pa ima ovdje istine :D

fu*k you, fu*k you, you're cool, fu*k you, i'm out! :D

176
poruka na forumu
11 88post # 19 | 24.02.2012 , 7:17 AM

- "Sex je umetnost, a skorpije su Picassova deca" - B)

ALWAYS OUTNUMBERED NEVER OUTGUNNED

1520
poruka na forumu
180 1265post # 20 | 24.02.2012 , 11:19 AM

Quote (Srcemoje)
BIK
MUSKARAC
On je dobar i potentan ljubavnik, ume da bude vrlo privlacan i uzbudljiv. Deluje sexy i romanticno, a svoju partnerku obasipa razlicitim neznostima. Medjutim, sklon je odredjenoj vrsti seksualnih preterivanja - neumerenosti.

Ljubavni stil
Izuzetno ste vesti u ljubavnom i seksualnom zavodjenju, sjajno pronalazite nacin da partnerove ruke i usne uvek postavite na "pravo mesto", tj. stil: "stavi pravu stvar na pravo mesto". Uzivate u duzoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepustate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci Vas narocito uzbudjuju.

Polozaj
Vi ste u nekoj pozi na ledjima (zene), a partner Vas je opkoracio, dok za muskarce vazi obrnuta poza (partnerka je na ledjima). Preferirate pozu klecanja, mada su kod Vas dozvoljene sve poze koje Vam pricinjavaju maksimalan uzitak.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: dodiri, neciji provokativni ili erotski izgled, "zabranjeno voce".


Sve je tacno sem ovog da preterujemo, tj. da smo neumereni. :)

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)
Forum » Ostalo » Korpa » Ljubavno-sexualni profil
Page 1 of 212»
Search: