Kako instalirati Skype

Kako instalirati Skype

Kako instalirati Skype i koje su njegove prednosti

Kako instalirati Skype i koje su njegove prednosti? Svi volimo komunicirati besplatno putem interneta, posebno kada smo daleko od dragih osoba. Već dugi niz godina, Skype je neizostavni program koji omogućava razmenu tekstualnih poruka, audio i video poziva među korisnicima. Jednostavno rečeno, za one koji žele komunicirati besplatno bilo gde u svetu to mogu učiniti ako imaju skype. Naime, program je u potpunosti besplatan i pruža sjajne funkcije kada je reč o komunikaciji. Zahvaljujući nizu sjajnih funkcija i brojnim mogućnostima koje nudi, Skype je stekao ogromnu popularnost. Uz to treba reči da je Skype dostupan za sve platforme. Prednosti korišćenja Skype aplikacije su mnogobrojni. Za sve one koji koriste Skype pozivi su potpuno besplatni bez obzira gde se nalaze u svetu. Takođe, u zavisnosti od plana koji odaberete, možete telefonirati po povoljnim cenama. Osim toga možete organizovati video konferencije i uživati u besplatnim video pozivima sa svojom porodicom i prijateljima. U nekoliko jednostavnih koraka možete saznati kako instalirati Skype na računar ili mobilni telefon.

Detaljan vodič kako instalirati Skype na računar besplatno

Ako ste se odlučili instalirati Skype na svoj računar sa operativnim sistemom Windows, to možete učiniti tako što ćete na oficijalnoj web stranici krenuti sa njegovim pokretanjem. Dakle, postupak kako instalirati Skype započećete tako što ćete otići na oficijalnu stranicu i preuzeti Skype za Windows, a kada se završi instalacija otvoriće se glavni prozor programa Skype, . Odaberite jezik koji želite u okviru ponuđenih opcija, i potvrditi da se slažete sa uslovima korišćenja. Kliknite na “Slažem se ” nakon čega će instalacija na vašem računaru biti završena. Nakon što ste završili sa osnovnim koracima kako instalirati Skype na računar, otvoriće vam se prozor koji označava ulazak u program. Ukoliko nemate korisnički račun, potrebno je uneti osnovne podatke za registraciju. Da bi kreirali svoj korisnički račun unesite svoj e-mail, korisničko ime i lozinku. Izaberite nadimak ili korisničko ime kako bi vas prijatelji što lakše pronašli. Ukoliko ste ispravno popunili sve podatke u traženim poljima, vaš korisnički račun je kreiran.

Kako instalirati Skype i kreirati korisnički račun

Zahvaljujući jednostavnom postupku koji omogućava da saznate kako instalirati Skype imate priliku da besplatno iskoristite prednosti ove sjajne aplikacije. Ako imate registrovan Skype račun, na raspolaganju vam stoji pregršt izvrsnih funkcija koje vam omogućavaju komunikaciju na način kako želite. Preporuka je da svoje korisničko ime i lozinku zapamtite ili zapišete jer ćete ih koristiti svaki put prilikom prijave na Skype. Sledeći korak kod prijave na Skype putem računara je testiranje zvuka, mikrofona i web kamere. Čak i ukoliko nemate ove dodatne komponente neophodne za audio ili video poziv, uvek možete razmenjivati poruke, što je takođe vrlo jednostavno i prikladno rešenje. Ukoliko ste u nedoumici kako instalirati Skype danas se na pametnim telefonima ova aplikacija veoma lako preuzima na Google Play Store, a proces unošenja osnovnih podataka je isti kao i na računaru. Možete biti sigurni da su vaši podaci zaštićeni, a komunikacija sa drugim korisnicima šifrirana. Preuzimanje najnovije Skype verzije osiguraće da kontaktirate sve stare prijatelje ili steknete nove zahvaljujući sjajnim funkcijama ove platforme.

Tagovi:

Možda će vas zanimati