Kako napraviti paypal

Kako napraviti paypal

Osnovni koraci kako napraviti paypal

Kupovina putem interneta danas je mnogo jednostavnija zahvaljujući dostupnim uslugama plaćanja. Jedan od najsigurnijih i najpouzdanijih načina za to je paypal, usluga koja omogućava prenos novca i plaćanje robe u najbržem mogućem roku. Međutim, ogroman broj ljudi koji nema paypal suočava se sa različitim pitanjima, od kojih su najčešća kako napraviti paypal i da li je procedura komplikovana. Paypal danas spada u najpouzdaniji sistem elektronskog plaćanja sa nizom atraktivnih prednosti. Paypal usluga plaćanja je dostupna pojedincima i privatnim preduzetnicima, što pojednostavljuje transakcije preko interneta. Prednosti plaćanja uslugom paypal je u brzoj registraciji novih korisnika, prijava je laka, a transakcije su šifrirane i sigurne. Takođe, nakon izvršene uplate prisutna je brzina prenosa. Da bi znali kako napraviti paypal morate se pridržavati određenih koraka tokom registracije. Sve bankovne kartice, poput Visa, Mastercard i American Express su prikladne za povezivanje sa paypal računom. Da bi započelo paypal registraciju prvo idete na web stranicu Paypal.

Detaljno uputstvo kako napraviti paypal korisnički nalog

Prvi korak u tome kako napraviti paypal je registracija na web stranici Paypal. Na desnoj strani ekrana izaberite opciju registracija. Nakon što izaberite da li želite da vaš nalog bude privatan ili za biznis, potrebno je uneti ime, prezime, e-mail i lozinku. Ono što je veoma važno je da svi podaci moraju biti tačni, a vaš e-mail validan. Za kreiranje jake lozinke koristite kombinaciju velikih i malih slova, interpukcijske znakove i brojeve da bi maksimalno zaštitili svoj korisnički nalog. Kada ispunite sve podatke i potvrdite svoju lozinku, kliknite na opciju “sledeće” da bi završili registraciju svojih osnovnih podataka. Zatim je potrebno uneti svoju adresu, grad, državu, poštanski broj i vaš broj mobilnog telefona i potvrditi da ste saglasni sa uslovima. Kada ispunite sve podatke vaš korisnički paypal nalog je kreiran. Na vaš e-mail stići će poruka kako bi potvrdili svoj račun. Ako naiđete na određene probleme ili imate nedoumice kako napraviti paypal korisnički nalog, tada treba kontaktirati službu za korisničku podršku.

Kako napraviti paypal i povezati nalog sa bankovnom karticom

Da li znate kako napraviti paypal i povezati svoj korisnički nalog sa bankovnom karticom? Na glavnoj stranici vašeg naloga idite na opciju bankovni račun i kartice, gde treba odabrati opciju dodaj bankovnu karticu. Zatim kliknite na opciju dodavanje bankovnog računa ili bankovne kartice. Ukoliko ste se odlučili dodaj bankovnu karticu na vašem ekranu otvoriće se polje gde prvo dodajte tip kartice (Master, American, Visa), nakon čega unosite broj kartice, to je šesnaest brojeva koji se nalaze na prednjoj stranici kartice. Zatim ispunjavate datum isteka kartice, mesec i godinu i dodajete 3 digitalna broja koja se nalaze na poleđini kartice. Sledeći korak je dodavanje vaše adrese, ulica, grad, država nakon čega treba kliknuti na opciju “sačuvaj”. Pre potvrde proverite da li ste uneli tačne podatke, jer u suprotnom greška može uzrokovati da kartica bude odbijena, a vaš korisnički račun blokiran. Posle uspešnog ispunjavanja svojih podataka sa bankovne kartice nalog se smatra povezanim. Na osnovu ovih nekoliko jednostavnih koraka možete videti kako napraviti paypal.

Tagovi:

Možda će vas zanimati