Kako zavesti curu

Kako zavesti curu

Sve što treba znato kako zavesti curu

Romantične priče u kojima su hrabri vitezovi osvajali srce devojaka odavno su prošla vremena. Danas u modernom dobu kada tehnologija zauzima glavno mesto, pitanje kako zavesti curu svodi na umeće ophođenja i dobre komunikacije. U našem društvu opšte je prihvaćeno da muškarac preuzme inicijativu prilikom upoznavanja devojke i zato je potrebno imati jedinstven pristup, čime ćete istaći svoju posebnost, naročito ako je u pitanju devojaka prema kojoj se gaje posebni osećaji. Puno je načina kako da zavedete curu, ali najvažnije je biti istrajan u svojim namerama. Čak i ako je cura koja vam se dopada nepristupačna, ako ste dovoljno maštoviti i originalni to će vam pomoći da istaknete svoju posebnost i privučete njenu pažnju. Ako je prošlo dosta vremena od kada ste upoznali curu koja vam se dopada, a do sada ste komunicirali samo telefonom ili internetom, sigurno želite znati kako da započnete lepu romansu. Umeće zavođenja je jedinstveno, a privući pažnju cure i učiniti sastanak nezaboravnim uvek je važno za svakog muškarca. Iako neiskustvo može pogoršati situaciju, ne treba zaboraviti da se sve temelji na obostranoj privlačnosti i spontanosti. Imajte na umu da je svaka osoba drugačija i zato svaki detalj može biti važan posebno ukoliko je reč o tome kako zavesti curu. Budite ono što jeste, jer je samopouzdanje važan faktor onda kada želite steći njenu naklonost.

Korisni saveti kako zavesti curu

Svaki muškarac u nekom trenutku svog života upoznao je curu koja je ideal svih njegovih snova. Međutim, kada je u pitanju zavođenje koje se bazira na tajnama suptilnog udvaranja, to nije laka stvar posebno ako je muškarac sramežljiv i nema puno iskustva. Naime, ne postoji univerzalna metoda kako zavesti curu, jer svaka ima različita interesovanja, želje i sklonosti. Zato vredi znati neka od osnovnih pravila kada je u pitaju zavođenje suprotnog pola. Nastojte da izbegnete neugodne situacije ili nepromišljene stvari, naročito ukoliko su u pitanju određena obećanja. Ukoliko kraće vreme poznajte curu koju želite zavesti tada je poziv na neobavezan odlazak u grad, šetnju, večeru idealna prilika da joj se približite. Morate biti kreativni, umereni, ali ne i navalentni. Iznenadite je sa ugodnim poklonom, pripremite joj lepo iznenađenje, jer poznato je da devojke ne vole škrte muškarce koji pokušavaju uštedeti na svemu. Budite iskreni. Ni jedna devojka ne voli laži, ni neverne muškarce, pa je neophodno da zadobijete njeno poverenje. Budite optimistični, iskreni i spontani, jer ni jedna cura pored sebe neće depresivnog muškarca. Ali imajte na umu da sticanjem njene naklonosti morate opravdati ukazano poverenje. U suprotnom svi vaši napori će biti uzaludni. Imajući zanimljiv uvod o tome kako zavesti curu, lako možete preći sve prepreke i osvojiti njeno srce.

Kako zavesti curu koja vam se dopada

Da bi znali kako zavesti curu postoji nekoliko koraka koje treba preduzeti kako bi u tome uspeli. Da bi ste privukli njenu pažnju i osvojili njeno srce potrudite se da sastanak bude ugodan uz jedinstvenu atmosferu koja će omogućiti da se upoznate bolje. Budite spontani i ljubazni, jer niko ne želi biti pored sebe osobu tmurnog raspoloženja. Potrudite se da budete originalni i zavedete je svojom individualnošću. Postoji li nešto što možete učiniti bolje od drugih? Imate talenat za muziku, priprema ukusnu hranu, bavite se kreativnim hobijem? Širok spektar vaših interesovanja su izvrstan uvod koji može prethoditi romantičnom zavođenju. Dakle prikažite originalnost u svemu, odaberite neobičan poklon, zanimljiv datum da izlazak, ugodite joj malim iznenađenjima. Sve ovo su izvrsne ideje sa kojim ćete znati kako zavesti curu i osvojiti njeno srce. Iako u stvarnom životu nije lako prići i upoznati se da curom koja vam se dopada, pomoć društvenih mreža može znatno olakšati situaciju. Ako imate zajedničke poznanike možete pokazati svoj interes i započeti spontanu komunikaciju.

Tagovi:

Možda će vas zanimati