Veza sa udatom ženom

Veza sa udatom ženom

Da li je moguća uspešna veza sa udatom ženom

Kompatibilnost između dvoje ljudi je izuzetno uzbudljiva tema. Zašto neki muškarci osećaju privlačnost prema udatim ženama, a drugi ne? Da li je veza sa udatom ženom moguća? Da bi smo dobili odgovore na ova pitanja moramo krenuti od toga koje karakteristike zapravo muškarac želi da žena poseduje. Ukoliko je to spoj učinkovite komunikacije, iskreno izražavanje osećaja, iskustvo i jako samopouzdanje, onda ovo može biti odlučujuće da se započne veza. Razlozi za početak ovakve romanse je težnja žene da iskoristi drugu priliku i pronađe muškarca koji će biti njeno nadahnuće, omogućavajući joj da isproba nove stvari. Želja za ponovnim iskustvom emocija i osećaja često privlači žene da uđu u vanbračnu vezu i iskuse stvari koje su za nju bile nepoznate. Takođe, tajna veza sa udatom ženom često je razlog za navalu adrenalina. Kada je reč o ljubavi i osećajima mnogi znaju da ne ide sve onako kako smo planirali. Formula za idealnu vezu sa udatom ženom još uvek ne postoji. Mnogi psiholozi smatraju da takva veza igra važnu ulogu u životu muškarca, najčešće stvarajući iskustvo koje će kasnije doprineti jačanju stabilnosti u zajedništvu sa slobodnom devojkom.

Zašto je veza sa udatom ženom za slobodne muškarce privlačna?

Koliko i zašto je veza sa udatom ženom za slobodne muškarce privlačna? Život je puno puta nepredvidljiv i sudbina nas često stavlja u različita iskušenja, a ljubav će doći neplanirano onda kada je uopšte ne očekujemo. Svako ima određena načela kojih se pridržava kada je u pitanju ljubav. Međutim, nekada se dese nepredvidljive situacije koje donose divan osećaj, a to je zaljubljenost. S’ obzirom da takvi osećaji se ne mogu planirati i dolaze iznenada, često je teško prihvatiti činjenicu da žena sa kojom ste započeli vezu je udata i pripada drugome. Ponekad se slobodni muškarci suočavaju sa brojnim dilemama jer im veza sa udatom ženom zadaje dosta patnje. No, iako ljubav prema udatoj ženi nije laka, slatkoća strasti zabranjenog odnosa puno puta je jača od prepreka koje postoje. Osim toga, žena dobija priliku da se zabavlja sa slobodnim muškarcem, isproba drugačije seksualno zadovoljstvo, bez razmišljanja o obavezama prema mužu, deci i drugim stvarima koje sačinjavaju brak. S’ druge strane, muškarac tada dobija potrebnu pažnju, više naklonosti, zadovoljstva i takva veza postaje šansa da se iskuse romantični i ljubavni osećaji, ali na potpuno drugi način.

Romantična veza sa udatom ženom

Kaže se ništa ne može krasiti ženu kao što je to sjaj u njenim očima kada je pored voljenog muškarca. Ali kada je u pitanju udata žene koja je u vezi sa slobodnim muškarcem, tada ovo pravilo postaje kontraverzno. Neretko se događa da slobodan muškarac započne vezu sa udatom ženom. Dok neki to kategorično osuđuju, drugi smatraju da takva veza dolazi iznenada bez spremnosti da se prihvate određene činjenice. Obično tada muškarac se teško može odupreti jakim osećajima i gurnuti ih u stranu. U tome se svakako nadvladava jaka privlačnost, romantika, tajni susreti, požuda i strastveni seks. Ako ste apsolutno sigurni da je veza sa udatom ženom i ljubav koju osećate prema njoj je jedina prilika da budete srećni u ovom životu tada morate preuzeti inicijativu i zajedničkim naporima postići svoj cilj da ostanete zajedno. Ali ako takav scenario nije predviđen u vašoj priči, tada veza sa udatom ženom može biti lepa avantura za oboje, bez spremnosti za preuzimanje veće odgovornosti o zajedničkoj budućnosti.

Tagovi:

Možda će vas zanimati